RE-GEN OIL – СРЕЩУ СТРИИ И БЕЛЕЗИ

Привет, дами. Днес ще ви споделя
първоначални впечатления за ефекта на Re-Gen Oil. Това е един от продуктите, които използвам в борбата си със стриите и който определено ще продължа да използвам не само за това, но и за борба с всякакви белези (по лицето и тялото), а да не говорим, че се замислям за серума им за лице.

Истината е, че когато попадна на нещо наистина ефективно, нямам търпение да го споделя на целия свят. Досега съм изпробвала доста продукти в борбата със стриите по цялото тяло и по-нататък ще пиша за по-значимите от тях, но този път определено останах изненадана. Искаше ми се да минат поне десетина дни преди да дам първоначално мнение за това олио, но е факт, че започнах да виждам промяна в големината и повърхностния слой на стриите още на третия ден от мазането. Не можах да повярвам.

Но първо, ето малко информация за самия продукт:

5

 

Попаднах на него в DM, докато преслушвах щандовете за крем за стягане на бюст, както и всичко де що видя за борба със стрии. Заприлича ми много на напоследък агресивно рекламираното Bio-Oil, което също смятах да опитам по-нататък. Взех си го без да имам кой знае какви очаквания, защото стриите са адски упорита гад и човек трябва да се въоръжи с нерви от стомана.

И понеже съм аз, сдобия ли се с някакво ново мазило, веднага го пробвам. Започнах да го нанасям сутрин и вечер върху стриите и кожата около тях (обикновено всички кремове за стягане се нанасят два пъти дневно). Не бих казала, че продуктът е икономичен, точно обратното. Не е мазен и попива изключително бързо, мирише доста приятно, по мое мнение – ненатрапчиво. И както вече споделих, напълно неочаквано започнах да забелязвам промяна в стриите след първите два-три дни. Изтънялата кожа (ципа) видимо се удебели (не фрапиращо, но осезаемо), също така ми се струва, че има и леко свиване на самата линия, както и набръчкване, което напомня заздравяването на рана. Нещо друго, което наблюдавам, е появата на лек сърбеж няколко часа след мазане, което отдавам на действието на продукта – наречете ме луда, но имам чувтсвтото, че усещам как кожата се свива и оттам идват леките иглички.

t

 

Важно е да отбележа обаче, че използвам още няколко крема, които са за подхранване, стягане и повдигане на кожата, които нанасям след Re-Gen Oil. Също така не разчитам единствено и само на кремове и гелове, старая се да поддържам здравословна диета, да пия много вода (поне 2 литра) и спортувам доста активно (4 пъти седмично фитнес, на този етап най-вече упражнения за стягане). Така че скоростта на действие и ефективността са били повлияни от съвкупността от тези фактори, но те са на лице при използването на всички останали продукти, така че ефективността на олиото върху моята кожа е без съмнение.

y

 

След като се разчетох по въпроса, Re-Gen Oil е някакъв вид „дубликат“ на Bio-Oil и явно съдържа почти същите съставки. В това клипче една дама прави сравнително ревю на двете олиа (тук) и стига до извода, че имат едно и също действие и разликата е само в цената. Както казах, още не съм изпробвала Bio-Oil, но Re-Gen Oil определено има бързо действие. В мненията за продукта се надигат и гласове срещу минералните олиа, и понеже не съм експерт по-въпроса, мнението което мога да дам е, че върши това, за което съм си го взела и засега съм много доволна.

k

 

Ако действието и на двата продукта се окаже идентично, Re-Gen Oil определено печели откъм цена (под 15 лв. за 75 мл.), докато Bio-Oil е 22 лв. (60 мл.).

 

Надявам се ревюто да ви е било полезно, повече информация за кремовете, които използвам, както и хранителния ми режим и прочее, в евентуални следващи публикации. Ще се радвам да ми споделите изпробвани успешни оръжия срещу стрии по цялото тяло, това си е и група за взаимопомощ. Благодаря предварително. :)

Миша

А ако ви е интересно, можете ме последвате във Facebook и Instagram.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s