МЕД ЗА КЪДРИЦИ SCHWARZKOPF OSIS+ HONEY CURL

Здравейте, мили момичета. Липсвахте ми. :) Днес проверих кога за последно съм писала и е било през далечния октомври на 2016 г. Без да увъртам, в живота ми настъпиха сумати промени, които пряко засегнаха писането тук, и които за радост или съжаление ще променят блога изцяло. 

Но за това по-нататък, че ще стане дълга и широка. Засега, докато още осмислям промените, смятам да поствам една по една няколко статии за прекрасни продукти, които паднаха невинна жертва на обстоятелствата и бяха незаслужено забавени.

Първата от тях е за едно кремче за оформяне на къдрици – Osis+ Honey Curl Cream на Schwarzkopf, което много подходящо са определили като меден крем за къдрици. Хем е с консистенцията на мед, хем е кремче, хем има един такъв сладникав и плътен аромат, абе мед за къдрици и толкова. :D

Нивото на контрол на къдриците е по-скоро средно (вижда се на снимката). Ниво, което аз специално бих описала като достатъчно силно, за да оформи и да овладее стърчащите дребосъци, но и достатъчно силно, за да може след сън да се събудите с посмачкани къдрици. Какво да се прави, риска на оформящите кремчета. :D

Не знам дали сте ползвали други такива кремчета на Osis+, но няколко години подред купувах едно тяхно с гел и крем 2 в 1, които се смесват при изстискване в ръката. Обожавах аромата му, консистенцията, всичко! Обаче ми го спряха гадините и после минах на какво ли не, но така и не си намерих такъв любимец. В сравнение, този меден крем има много подобен ефект, може би дори същия, но да съм отвикнала, знам ли?! :D Все пак твърдя, че е една идея по-тежък. Много е възможно и онзи да е бил ниво на контрол 1, но спомените ми са доооста избледнели.

Кремчето си е кремче, но и лятото си е лято, а който има къдрици знае, че по-страхотно нещо от морска вода за оформяне на къдрици няма. :D

P.S. Надявам се да ви хващам да ме четете на плажа с изпечени дупЕта.
Аз съм още в работен режим, но пък скоро очаквам да ме огрее Италия <3

Засега приятна лятна вечер,
Миша

Можете да ме четете и във Facebook (където се надявам да пиша по-често от никога :D) и Instagram (където пък прекалявам :D)

*От parfimo.bg ме върнаха към толкова спомени. :D

 

 

2 thoughts on “МЕД ЗА КЪДРИЦИ SCHWARZKOPF OSIS+ HONEY CURL

  1. Няма го, човек! Ни в ДМ, ни в Лили. Къде го изнамери този продукт? </3 I NEED TO REVIVE MY CURLS, POR FAVOR!

    Like

    1. Всичко на Osis си го поръчвам онлайн от време оно. Профи продуктите на Schwarzkopf са така. По-рано ми ги докарваха в салона, в който ходех, но откакто го смених, само по интернет.

      Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s