МИНИ ЛАБОРАТОРИЯ СРЕЩУ КОСОПАД PHYTOLOGIST 15

Здравейте, момичета. Както ви казах, смятам да променя блога, но все още не мога да си седна на Д-то. След кошмарната ми 2017 г., най-накрая стигнах до морето и промените пак ще останат за по-късно. :D 

Фактът, че насред почивката си ставам в 7 ч. като луда кукувица, обаче си има и ползи. Знаете, че исках да донапиша още няколко козметични ревюта, които съм започнала. И 7 ч. сутринта е идеален момент, защото всички спят, никой не звъни и една душица в Лозенец може да си довърши ревюто на спокойствие.

От една страна последните ревюта, които ще постна са за наистина хубави продукти, които ползвах и си заслужават похвала. От друга, поголовното писане за козметика ще се ограничи рязко поради новоразвитите ми заболявания.
Ето го и нещото, което не ми дава сърце да пропусна :D – Phytologist 15. Общо взето това е пълна терапия против косопад унисекс (уточнявам, понеже от серията има Phytocyane серум за жени и Phytolium 4 за мъже).
Преди да коментирам резултатите при мен, ще ми позволите да се покефя още мъничко, индиректно, чрез вас, на сладурската лабораторийка, която намерих в кутията. :D


Минутка за блеснал поглед за любителите на шишенца :D Така, сега малко полезна информация все пак:

Според листовката, серумът би трябвало да направи косата по-плътна, гъста и да й стимулира растежа, и най-вече да намали косопада след 2 месеца и евентуално да го прекрати след 3-месечна терапия. Като всяка качествена козметика върви със статистика и научна концепция, и препоръчителна дозировка. Аз обаче съм спец само по собствената си коса и ще ви кажа как я ползвах аз и как подейства при мен :D


Прилагах серумчето 3 пъти седмично (според указанията), първите 2 опаковачици не разпределих правилно и ми стигнаха само за два пъти, но после видях че може и по-пестеливо. Нанася се в корените и е мазничък. Т.е. малко утежнява, но не забележимо, а при сухокъдрести дами, съвсем не хаха.

На теория 12 ампули (1 кутия) са за 1 месец, обаче аз някак ги ползвах месец и половина. Така че има шанс да ви стигнат и две кутии за пълен тримесечен курс. Казвам го, тъй като кутията е около 150-160 лв. според откъдето-си-я-купите. Инвестицията си е сериозна, макар че доста от другите терапии срещу косопад са от подобен ценови разред.

Опитът ми със серуми срещу косопад е ограничен, ползвала съм само серум на Ducray, два месеца, заедно с шампоана (който изхвърлих, защото ми заплиташе зверски косата) и балсам (който пък беше страхотен). Имаше сходни резултати, но пък флакончето свършваше със скоростта на светлината и с продукт за три месеца едва изкарах два. Едва!

Phytologist 15 се нанася с апликаторчето, не се отмива, има осезаем аромат на не знам какво :D, вероятно на растителните си съставки, със сигурност има какао, което според мен уплътнява аромата.


Причините за косопад варират от генетични, през сезонни до животът и неговите глупости. При мен беше по-скоро последното и тогава започнах с терапията, макар че имах кутийката от доста преди това.
Както винаги се старая да пропагандирам (в добрия смисъл естествено), че „лечението“ е комплексен процес. Така е и с отслабването, и с работата, и с косопада. Един продукт не е панацея, трябва да се комбинира с борба с причинителите на проблема. В моя случай освен средство срещу косопад, ми трябваше спокойствие, силна храна и малко да забавя темпото.

В комбинация с това, от серумчето видях следните ползи:


Ами това е от мен. Остава да ви пожелая спорна седмица, слънце и се грижете за себе си! Наблягайте на протеина, не на въглехидратите! :D

Миша

Ако искате, можете да ме последвате и във Facebook или Instagram.

*Продуктът ми е изпратен за проба.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s