5 ПРИЗНАКА, ЧЕ БЛОГЪТ ВИ ИМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА :D

Когато за пръв път пуснах блога, напълно доволна от дизайна, и уж наясно с концепцията му, наивно си вярвах, че по-хубав няма как да стане. :D

Грешка, сега ми е по-хубав пък (секунди за нескромност :D). Запазила съм доста отличителни черти, но новата тема е далеч по-гъвкава и определено ми помогна да осмисля по-добре съдържанието.

Промяната дойде естествено след една мнооого събитийна година в живота ми, може би най-наситената, която съм имала. В един момент се оказа, че едновременно работех, следвах втора магистратура, преподавах в университета, наложи се да се боря с жестоки алергии, да се преместя в нов дом и да започна няколко нови бизнес начинания. Повечето от изброените (за радост и съжаление) още са на дневен ред. Но по време на творческата си пауза осъзнах, че блогът е хоби, което продължава да ме пали. <3

Ето как се появи и тази статия, която е повече повод да разясня настъпилите промени, отколкото епохално откритие. :D Така че, ето 5 признака, че е блогът ви има нужда от промяна:

1. Лутате се без посока и нищо не ви пали.


При мен това не беше точно причина, защото плановете ми за Caramel Bear винаги са били смели и винаги се паля много на тази тема, но пък всяко начало е малко бавно и леко хаотично.

2. Отношението ви към блога вече е далеч по-зряло и сериозно.


Това го усетих с работата по новия дизайн. Освен детска радост, списването на блог е и процес по усвояване на умения, ако щете дори софтуерни. И си е нужно време, за да се осмисли всичко организационно и съдържателно.

3. Осъзнавате, че блогът не е само и единствено ваш. 


Може да ви се струва егоистично, но винаги съм мислела за блога си като за нещо само мое си и че мога да си правя с него, каквото си искам. Това все още е така хаха, но изминалата година ме накара да осъзная, че всъщност той е и на читателите. Колкото и да ми е било приятно да пиша за козметика, многото въпроси, които получих относно отслабване и хранене, ме накараха да преосмисля тази тема в блога и занапред да й отредя по-централно място.

4. Нов дизайн, свежо начало.


Една от най-основателните причини за промяна от всякакъв тип е възможноста за започване на чисто и смяна на перспективата. Досущ като изтормозен Windows, всеки си има нужда от рестарт, така че един нов темплейт и малко козметично планиране е винаги добре дошло. Блогът си е ваш, той е вас самите, няма как да сбъркате.

5. Вие сте се променили. Интересите ви са други. Животът ви го налага.

Горепосочените, както и алергията ми, са основните причини за настъпилата промяна. Налага се силно да огранича използването на козметика по здравословни причини. Обаче вместо като ограничение, реших да го приема като добра възможност да обогатя съдържанието с други, надявам се, приятни и полезни неща. Освен това събитийната ми година ми отвори много нови хоризонти и само подхрани амбициите ми за блога. :)

Ако пък при вас не е налице нито една от гореизброените причини и не ви се променя нищо, значи си се чувствате добре в кожата си, а какво по-хубаво от това? 💚

P.S. Възможно е да има бъгчета, така че бъдете търпеливи, гледам да оправя всичко възможно най-бързо. Но ако забележете нередност, ще съм ви благодарна да сигнализирате 😄

Можете да ме последвате във Facebook и Instagram.

 

 

И да имате хубав, хууубав ден,

Misha_Allura - Copy

 

2 thoughts on “5 ПРИЗНАКА, ЧЕ БЛОГЪТ ВИ ИМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА :D

 1. Напълно съм съгласна с всичко написано от теб по-горе!
  Само да знаеш, че дори и да не пишеш толкова често тук, винаги ще си ми един от любимите инстаграмъри за stalk-ване. :D ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ!

  Like

  1. Сега в еднакъв блогоlife stage :D

   Благодаря за милите думи 💙💙💙💙💙 Но най-накрая приех, че явно съм си мързелив блогър, какво да се прави. И затова наблягам на инстаграм 😄 Като ценител да кажа, че твоят инстаграм е прекрасен!!! 😍

   Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s